PRODUCT MANAGEMENT (PLM, PIM)

Commercieel productinformatiebeheer

CodeMaster is een software voor het beheren, bewerken en publiceren van item- en productinformatie. Het biedt oplossingen voor veel voorkomende problemen bij het beheer van productgegevens. Met CodeMaster kunt u afzonderlijke items beheren en massale bewerkingen maken. Nieuwe zakelijke kansen worden gevonden wanneer u productgegevens verfijnt door de technische en commerciële gegevens te combineren.

MDM + PIM

CodeMaster heeft een efficiënte en veelzijdige hulpmiddelen om de verschillende informatiesystemen van het bedrijf te integreren. De rol van CodeMaster is om op te treden als een gecentraliseerd informatiesysteem en om de informatie voor en van verschillende systemen te verspreiden. Dit heetMaster Data Management, MDM. Met behulp van CodeMaster kan productinformatie worden verwerkt en verrijkt, marketingmateriaal worden toegevoegd en – wat is het belangrijkst – productinformatie gemakkelijk worden gepubliceerd op externe systemen, zoals e-commerceplatforms, toepassingen enz. Dit wordt genoemd Product Information Management, PIM.

PIM: informatie verzamelen, verwerken en publiceren

CodeMaster verzamelt informatie van de bestaande informatiesystemen van het bedrijf, zoals Productgegevensbeheer / Product Lifecycle Management System (PDM / PLM) en Enterprise Resource Planning-systeem (ERP). CodeMaster sorteert en classificeert de technische en commerciële informatie van het product in de juiste vorm voor gewenste platforms. Op deze manier wordt alleen essentiële informatie overgedragen en is informatie altijd up-to-date in alle systemen.

In het PIM-systeem is productinformatie verrijkt, b.v. met nieuwe taalopties, beschrijvingen en ontvangstinformatie – of met aanbevolen productinformatie. U kunt marketingmateriaal, zoals brochures, instructies en video’s, aan het product toevoegen.

Een voor allen en allen voor een

CodeMaster is een enkel systeem voor gecentraliseerde, eenvoudig te beheren en complete productinformatie. U kunt eindelijk het eeuwenoude tijdperk beëindigen waarin u probeert informatie te beheren met productspecifieke excelbladen. Maak uw productinformatie vrij voor gedeeld gebruik – alle medewerkers hebben toegang tot de gegevens op basis van hun gebruikersrechten.

CodeMaster-oplossingen:

Geïnteresseerd? Contacteer ons!

Roima
Industry Experts

info@roimaint.com
Tel.: +358 20 525 3100