logo_kons_luo_logo

CREATE NEW

Wees uw concurrenten voor met een nieuwe aanpak

Digitalisering biedt een hele reeks nieuwe mogelijkheden voor het creëren van nieuwe gebruikers- en bedrijfsgeoriënteerde services die de kracht van klantbegrip benutten, de gehele levenscyclus van een product transparant maken en de kostenefficiënte productie van steeds meer aangepaste producten mogelijk maken.

Een kans om een nieuw bedrijfsmodel te ontwikkelen, kan bijvoorbeeld worden geopend door optimalisatie van het productieproces of door de ontwikkeling van productinformatie lifecycle management. Wanneer enterprise resource planning, productieproces en productbeheer op orde zijn, is informatie eenvoudig te delen, te gebruiken en snel bij te werken. Op deze manier kunt u uw bedrijf uitbreiden en ontwikkelen zonder de kernactiviteiten te verstoren.

Van toelevering tot productie van eigen producten

Is het productbeheer van mijn bedrijf sterk genoeg om ons bedrijfsmodel te transformeren van onderaanneming tot productie van onze eigen producten? Hoe zit het met de lifecycle-activiteiten: kan mijn bedrijf overschakelen van productiebedrijf naar levenscyclusbedrijf?

ROIMA OPLOSSING:

Om over te gaan naar het produceren van uw eigen producten, moet u uw productplanningsproces modelleren en de productgegevens in de hand houden. Onze aanbeveling voor u is RoimaService Aton – Roima’s geteste oplossing waarmee tal van andere succesvolle bedrijven in Finland en wereldwijd hun productgegevens beheren gedurende de gehele levenscyclus van het product.

PRODUCT:

RoimaSoftware Aton

null

KOPAR

Industry Expert: Janne Tiuttu

Van productie tot servicebedrijf

Het ontwerp en de productie van apparatuur vormen de ruggengraat van de bedrijfsvoering van mijn bedrijf. Ik ben geïnteresseerd in het creëren van nieuwe contracten voor onderhoud van apparatuur tijdens de fase in gebruik. Tegelijkertijd zou ik de kans krijgen om van mijn klanten te leren over het gebruik en de functionaliteit van de apparatuur. De vraag naar servicebedrijven is al afkomstig van onze klanten die bij de aanschaf van nieuwe apparatuur ook het eens willen worden over het onderhoud ervan.

ROIMA OPLOSSING:

Binnenkort komt er nieuwe inhoud

PRODUCT:

RoimaSoftware Lean System

null

TRANSTECH

Industry Experts: Bodil Granskog, Olli Kanerva

Online winkel voor reserveonderdelen en accessoires

ROIMA OPLOSSING:

PRODUCT:

CodeMaster

Kirami - Roima customer

KIRAMI

Industry Expert: Janne Jansson

INDUSTRIËLE PRODUCTIE VAN UNIEKE PRODUCTEN MET MACHINEVISIE

ROIMA OPLOSSING:

PRODUCT:

RoimaService Machine Vision

null

New content coming up soon

(New content coming up soon)

Geïnteresseerd? Contacteer ons!

Roima
Industry Experts

roima@roimaint.com
Tel.: +358 20 525 3100