IDENTIFY

Vind de weg naar winstgevendheid via een duidelijk totaalbeeld

De kritieke punten van de supply chain of het productieproces zijn soms moeilijk te identificeren als je ze van te dichtbij bekijkt. Dat is waar we binnenkomen, we begrijpen de uitdagingen en kansen van de industriële maakindustrie en kunnen u ook helpen deze in te zien.

We helpen u de huidige situatie van uw bedrijf in detail te analyseren en de belangrijkste ontwikkelingsdoelen te identificeren. We stellen u een bedrijfsmodel, proces en technologie voor die het best passen bij uw unieke producten en activiteiten, en helpen u deze uit te voeren zonder de productie te onderbreken.

Efficiënt magazijn

De operatie van mijn bedrijf verandert voortdurend en steeds sneller en alle bedrijfsactiviteiten – inclusief de intralogistiek – worden geconfronteerd met vereisten voor efficiëntie. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de intralogistieke processen en materiaalstromen overeenkomen met de vereisten nu en in de toekomst? Om ervoor te zorgen dat mijn magazijnbeheer niet de zwakste schakel in de keten zou zijn …

ROIMA SOLUTION:

RoimaService ROIWalk Warehouse is het antwoord op uw behoeften. In RoimaService ROIWalk Warehouse maken we een bedrijfsanalyse, we stellen de doelen en ontwikkelingsdoelen van uw bedrijf vast. Na RoimaService ROIWalk Warehouse weet u precies op welke gebieden u moet investeren om ervoor te zorgen dat uw intralogistiek in staat zal zijn om in te spelen op toekomstige uitdagingen. Door uw intralogistiek te verbeteren, kunt u snel het concurrentievermogen van uw bedrijf vergroten.

PRODUCT:

RoimaService ROIWalk Warehouse

Airam - Roima customer

AIRAM OY

Industry Expert : Jani Säynäväjärvi

Gedigitaliseerde productie

Ik vroeg me af of het tijd is voor ons om de operaties van onze productie te automatiseren. Hebben de productieplanning, productie, kwaliteitscontrole en intralogistieke activiteiten van mijn fabrieken de mogelijkheid of zelf een plan om de reis naar digitalisering te maken?

ROIMA SOLUTION:

De Roima oplossing voor u is onze RoimaService PreStudy, die de huidige status en volwassenheidsniveau van uw productieactiviteiten onthult:

  • Processen en werkwijzen
  • Organisatie en management
  • Menselijke competentie
  • IT en architectuur

Op basis van RoimaService PreStudy kunt u het streefniveau voor uw bedrijf bepalen en de verworven voordelen beoordelen. U krijgt een concreet, gefaseerd ontwikkelingsplan en business cases voor de reis om uw productie-activiteiten te digitaliseren.

PRODUCT:

RoimaService PreStudy

null

WÄRTSILÄ

Industry Expertit: Sampo Reivilä, Teppo Haantie

Data fitnesstest

Waarom werken mijn informatiesystemen niet optimaal of zoals verwacht? Is er een manier om te stoppen met de continue rompslomp en ‘brandjesblussen’ waarvoor opzichzelfstaande ‘heroïsche acties’ nodig zijn en geld verslindend? Zou het kunnen dat de kwaliteit van data de schuld is van het feit dat mijn processen en systemen niet aan de verwachte resultaten voldoen?

ROIMA SOLUTION:

Artikel- en productgegevens vormen een van de meest essentiële datasets van bedrijven, gebruikt door verschillende systemen en processen.
Door digitalisering en internationalisering groeien de kwaliteitsvereisten voor data voortdurend.

Om u te helpen deze uitdagingen aan te gaan, heeft Roima de Datalyysi ™ -dienst ontwikkeld. In Datalyysi onderzoeken en analyseren we de artikelgegevens van het centrale informatiesysteem van uw bedrijf en bieden u een voorstel voor actie. In aanvulling op de ervaring en expertise van onze Roima-professionals, maakt Datalyysi gebruik van automatisering, databanken en vergelijkende gegevens die we hebben verzameld van meer dan 50 Datalyysi-projecten.

PRODUCT:

Roima Datalyysi

null

FASTEMS OY

Industry Experts: Janne Jansson, Tapio Lammi

100% kwaliteitsmeting

Als productiemanager heb ik slapeloze nachten gehad van het bedenken van de voordelen van digitalisering en het IoT voor het gebruik van mijn bedrijf. Hoe kan ik de werkelijke kwaliteit van de materiaalstroom in realtime meten?

ROIMA SOLUTION:

Met de automatische 100% kwaliteitsmeting heeft realtime toegang tot alle informatie. Op deze manier kunt u eventuele kwaliteitsafwijkingen zonder vertraging herkennen, zodat u onmiddellijk kunt reageren en corrigerende acties kunt ondernemen. Met een machine vision-oplossing geïnstalleerd op uw productielijn, kunt u alle kenmerken meten die verband houden met de kritische visuele of meetgegevens van de gehele productstroom.

De meetgegevens zijn gekoppeld aan de traceergegevens van een individueel product of een productiebatch, of aan op locatie of tijd gebaseerde traceergegevens.

PRODUCT:

RoimaService Machine Vision

null

BOLEFLOOR

Industry Expert: Pauli Komi

Geïnteresseerd? Contacteer ons!

Roima Industry Experts

roima@roimaint.com
Tel.: +358 20 525 3100