Waarom met ons werken?

Roima heeft een geweldige missie in het leven – niet minder dan Europa’s industriële werkplaatsen te redden! In de toekomst zal de industrie meer zinvol werk aanbieden aan mensen, omdat automatisering begint met het regelen van routines. Doe met ons mee om slimme oplossingen te ontwikkelen voor de werknemers van de toekomst!

Als betrouwbare partner voor winstgevendheid van de leidende technologie- en voedings- en drankbedrijven in Finland, is Roima een geweldig uitkijkpunt voor de hele industrie. We werken aan de top van de digitale revolutie met Industrial Internet of Things (IIoT), machine vision en intelligente, genetwerkte systemen.

Bij Roima hebben we een rechtlijnig en bemoedigend werkklimaat dat onze waarden weerspiegelt. U zult zich bij ons thuis voelen als continue verbetering, verantwoordelijkheid, transparantie en zinvol werk belangrijk voor u zijn. We bieden al onze mensen veelzijdige taken die het beste passen bij hun unieke vaardigheden, evenals de mogelijkheid om nieuw te leren en zich verder te ontwikkelen. We bieden geweldige employee benefits, waaronder telefoon-, maaltijd- en cultuur / sportvoordelen en uitgebreide arbodiensten. Onze 260 professionals werken op onze kantoren in Espoo, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku en Uusikaupunki in Finland en in de stad Eindhoven, binnen handbereik met het openbaar vervoer.

Leer ons kennen!

We zijn voortdurend op zoek naar bekwame professionals die hun sporen al hebben verdiend in de software-industrie, het ontwerp van industriële automatiseringssystemen of projectbeheer. We verwelkomen ook studenten en pas afgestudeerden die een passie hebben om zich te ontwikkelen tot topprofessionals en in verschillende projecten te werken. Als je jezelf herkent, stuur ons dan nu je sollicitatie! Ervaren en geïnspireerde mensen zijn het hart en de ziel van Roima – in onze branche maken mensen het verschil.

Follow us @roimaint

[instagram-feed]