MACHINE VISION

Verbeter de kwaliteit en verhoog de prestaties

Machinevizier en meer algemeen slimme metingen verbeteren de kwaliteit en verhogen de prestaties. Deze oplossingen maken nieuwe functies mogelijk en verminderen de uitgaven voor kwaliteitscontrole. Machine vision is een onvermoeibare en onfeilbare werker. Verbeterde kwaliteit en werkplezier hebben verstrekkende gevolgen voor klanttevredenheid.

Roima is een toonaangevende leverancier van machine vision-systemen

We voldoen aan de behoeften van onze klanten op het gebied van meten en kwaliteitscontrole en ontwikkelen samen met hen nieuwe instrument oplossingen. We focussen altijd op de relevante – wat het meeste financiële gewin oplevert en het snelste rendement oplevert.

We baseren onze projectuitvoering op onze jarenlange ervaring met industriële oplossingen en machine vision-instrumenten. We gebruiken commerciële vision-bibliotheken, standaard smart-cameraplatforms en de mogelijkheden van open source-code in onze oplossingen. We leveren projecten van kleine afzonderlijke meetstations tot grote instrument oplossingen. Indien nodig zullen we deelnemen aan het onderhoud en de verdere ontwikkeling van deze systemen. Hieronder vindt u een aantal leveranciers van software en hardware waarmee we hebben gewerkt, evenals enkele van onze projecten.

Software en hardwareleveranciers

Beckhoff is een snelgroeiende internationale leverancier van open automatiseringssystemen waarvan de oplossingen afhankelijk zijn van pc-gebaseerde besturingselementen. Roima is een van de weinige Finse Beckhoff partners en we gebruiken hun oplossingen vooral bij machine vision-projecten.

Cognex Corporation is ’s werelds toonaangevende leveranciers van machine vision-systemen, software en codelezers.
Van hun portfolio heeft Roima met hun slimme camera’s gewerkt die we in verschillende meet- en leesoplossingen hebben gebruikt.

MVTec Software GmbH is ’s werelds toonaangevende ontwikkelaar van machine vision-software. Hun bekendste product is de machine vision-bibliotheek Halcon. Halcon biedt een breed scala aan mogelijkheden voor kwaliteitscontrole en metingen, zowel in traditionele als snel evoluerende 3D-oplossingen.
Roima is de enige gecertificeerde MVTec-integratiepartner in Finland.

SICK – een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van instrumenten en instrumenten voor industriële toepassingen. SICK is de technologie en marktleider in technologie- en logistieke automatisering en procesautomatisering. Roima heeft gewerkt met de 3D-camera-oplossingen en optische instrumenten van SICK.

Geïnteresseerd? Contacteer ons!

Roima
Industry Experts

info@roimaint.com
Tel.: +358 20 525 3100