MANUFACTURING OPERATIONS MANAGEMENT (MOM, MES)

Roima Smart Manufacturing Platform - Verbeter uw prestaties met schaalbare oplossingen

Met Roima’s operationele managementoplossingen kunt u uw prestaties, leverbetrouwbaarheid en efficiëntie verbeteren en de kosten van afval verminderen. Met de oplossingen kunt u snel reageren op alle wijzigingen in de productie. Tegelijkertijd kunt u vertrouwen opbouwen bij uw klanten door hen gedetailleerde informatie te bieden over de herkomst van uw producten en grondstoffen.

Als de leidende leverancier van operationele beheersystemen, helpen wij u bij het kiezen van het juiste commerciële MES-platform dat de beste ROI voor uw investering oplevert. Meer informatie over RoimaService PreStudy (Engels).

We voeren de projecten uit met behulp van een op standaarden gebaseerd commercieel MES-platform dat het best aansluit bij de unieke behoeften van uw bedrijf. De oplossingen zijn uiterst schaalbaar en voldoen aan de behoeften van zowel kleine individuele productie-installaties als wereldwijde multinationale projecten met honderden productie-installaties. Lees meer over onze platformalternatieven en de ervaringen van onze klanten!

Roima Software Lean System

Wilt u uw productiviteit en reactiesnelheid verhogen naar veranderingen? Zijn de beschikbare productiegegevens verspreid over verschillende systemen en zijn ze verouderd om mee te beginnen?

Lean System MOM (Manufacturing Operations Management) is een flexibele en veelzijdige oplossing voor operations management die door Roima is ontwikkeld met speciale aandacht voor bruikbaarheid en die voldoet aan de behoeften voor het verbeteren van de productie-efficiëntie en het verhogen van de productiviteit. We zijn er trots op de vertrouwde partner te zijn van vele succesvolle bedrijven, zoals Valmet Automotive, Moventas en Planmeca.

RoimaPartner Wonderware

Wonderware van Schneider Electric is een van de meest gebruikte productiesysteem platforms ter wereld. Het Wonderware platform is uiterst schaalbaar, waardoor zelfs uitgebreide multi plant projecten in de procesindustrie mogelijk zijn. Voorbeelden van bedrijven die het platform gebruiken, zijn Coca-Cola, Nucor, Arla Foods, Valmet Automotive en Apetit.

RoimaPartner Quintiq

Met het revolutionaire Supply Chain Planning and Optimization (SCP & O) platform van Quintiq kunt u uw efficiëntie verhogen in elke fase van uw supply chain. Quintiq helpt u om de activiteiten van de hele keten, productieplanning, personeelsoptimalisatie, geavanceerde planning en planning, resources en processen in één planningsomgeving op alle planningsniveaus te stimuleren. Veel van ’s werelds grootste en meest succesvolle bedrijven gebruiken Quintiq om hun zakelijke doelstellingen te bereiken, hun concurrentievermogen te versterken en nieuwe cashflows te creëren.

RoimaPartner OSIsoft

Het PI-systeem van OSIsoft wordt gebruikt voor het verzamelen, analyseren, visualiseren en delen van grote hoeveelheden high-fidelity, tijdreeks gegevens van meerdere bronnen naar mensen en systemen voor alle bewerkingen. Het PI-systeem wordt wereldwijd gebruikt op meer dan 17.000 locaties, waardoor toonaangevende bedrijven hun operationele efficiëntie kunnen verbeteren en doorbraken kunnen realiseren in verschillende industrieën, zoals in de metaal en mijnindustrie, energiecentrales, de olie- en gasindustrie, de papierindustrie en de farmaceutische industrie.

Geïnteresseerd? Contacteer ons!

Roima
Industry Experts

info@roimaint.com
Tel.: +358 20 525 3100