Onze klanten opereren op elk continent, zelfs op Antarctica

Ons klantenbestand bestaat uit een breed scala aan succesvolle, ontwikkelende bedrijven die zowel in Finland als wereldwijd actief zijn. De meeste van onze klanten opereren rechtstreeks in de maakindustrie of in aanverwante gebieden, zoals intralogistiek, service- en onderhoudsactiviteiten of projectactiviteiten. We zijn trots op onze klanten die ons hebben gekozen als hun winstgevend partner en voor de oplossingen die we samen hebben ontwikkeld!

Veel bedrijven zijn tegenwoordig wereldwijd actief en hebben subcontractor netwerken in verschillende landen. Voor hen is een essentiële sleutel tot succes de kostenefficiënte en tijdige controle van informatie en materiaal en kasstromen. Dat is ons expertisegebied. Lees meer over onze branche-expertise en klant cases en hoe we samen zijn geslaagd in onze gemeenschappelijke ontwikkelingsprojecten.

Voedsel- en drankenindustrie


Recepten voor succes

De concurrentie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie behoort tot de zwaarste ter wereld. Wanneer u op zoek bent naar een concurrentievoordeel in de voedselverwerkende industrie, zijn de gebieden die naar het centrum van uw productiestrategie moeten worden gebracht digitalisering en de ontwikkeling van informatiebeheer, evenals een cultuur van continue verbetering. Onze beste recepten voor succes zijn ontwikkeld samen met onze gewaardeerde klanten die de kwaliteit nooit in gevaar brengen.

Technologie-industrie

Nieuwe dimensies van informatie

De technologie-industrie wordt steeds meer geglobaliseerd en genetwerkt, en streeft naar meer uitgebreide samenwerking en netwerken. De meest succesvolle bedrijven zijn in staat om informatie in meerdere dimensies te beheren. Digitalisering beïnvloedt het dagelijks beheer op een alomvattende manier, aangezien de wijziging betrekking heeft op alle activiteiten van het bedrijf. Het beheer van deze verandering is onze expertise.

Supply chain

Streven naar de optimale materiaalstroom

Naarmate de productievolumes en het aantal productvarianten toenemen, worden de optimalisatie van beweging en het gebruik van ruimte steeds essentiëler. Elke fout, vertraging en onnodige aanraking veroorzaken breuken in de materiaalstroom en hebben uiteindelijk een nadelig effect op de klantervaring. Moderne logistieke oplossingen verbeteren de productiviteit en zorgen voor een gezonde werkomgeving en verschillende werktaken.

Geselecteerde klanten