Het implementeren van magazijntechnologieën zorgt voor opmerkelijke resultaten

De verwachting is dat demografische veranderingen in combinatie met meer geavanceerde behandelingen wereldwijd zullen leiden tot een voortdurende vraag naar efficiëntieverbeteringen in de werkzaamheden in ziekenhuizen. Studies tonen aan dat meer dan 30% van de ziekenhuiskosten betrekking heeft op logistiek. Ziekenhuizen zijn dan ook begonnen met het implementeren van best practices uit andere industrieën. De wensen voor het ondersteunen van de operationele efficiëntie zullen naar verwachting veranderen en logistieke oplossingen van ziekenhuizen moeten zich in de loop van de tijd kunnen aanpassen aan de nieuwe situatie.

Logistieke oplossingen voor ziekenhuizen beïnvloeden verschillende belangrijke operationele aspecten, zoals leveringsprestaties, leveringstijd, flexibiliteit, verdeling van de werklast, evenals informatienauwkeurigheid en tijdlijnen.

Nieuwe technologie kan van invloed zijn op ziekenhuiskosten, proceskwaliteit en tijd voor zorgverleners om andere taken uit te voeren.

roima-circle-icon-green-150x150

Bereik nieuwe hoogten met Roima's oplossingen voor ziekenhuizen

Roima is gespecialiseerd in oplossingen voor controle en optimalisatie van de logistiek in ziekenhuizen. We hebben gedurende vele jaren grondige kennis opgedaan van de logistieke situatie in ziekenhuizen, waar de hantering van goederen en de leveringsbetrouwbaarheid van vitaal belang kunnen zijn. Deze domeinkennis gebruiken we zowel in verband met de implementatie als om ervoor te zorgen dat de oplossing de specifieke problematiek in de ziekenhuislogistiek ondersteunt.

Ons magazijnbeheersysteem zorgt voor een optimale werking van het centrale magazijn, efficiënte distributie en opslag, evenals het beste gebruik van automatische magazijnapparatuur zoals verticale liften, verticale liften voor bedden en autonome eenheden voor intern transport.

null

MEER LEZEN

LOGIA WMS & WCS

Intelligente oplossingen die de manier transformeren waarop ziekenhuizen worden gerund.

Ontdek hoe ziekenhuizen succesvol zijn met Roima

Bij Roima hebben we bewezen ervaring in het helpen van ziekenhuizen om hun uitdagingen het hoofd te bieden en de efficiëntie te verhogen.

Sygehus Sønderjylland

IMG_7583
De ziekenhuislogistiek is aanzienlijk geoptimaliseerd. LOGIA beheert de volledige goederenstroom in het centrale magazijn van Sygehus Sønderjylland en zorgt ervoor dat de hoge eisen aan bijvoorbeeld hygiëne, kwaliteit en duurzaamheid worden gehaald.
Hans Madsen
Magazijnmanager
Sygehus Sønderjylland

Neem contact op!

Neem contact op met onze experts om uw logistieke behoeften te bespreken en aan de slag te gaan met uw ontwikkelingstraject.

Niels Have

Sales Manager

niels.have(at)roimaint.com

+45 40 68 58 88

Hannu Ojasalo

Hannu Ojasalo

Sales, Finland

hannu.ojasalo(at)roimaint.com

+358 46 600 7815

Of vertel ons over uw behoeften, en we nemen snel contact met u op.

[contact-form-7 id=”36199″]